fredag 28 maj 2010

Blir lite trött......


Fredag!!! Hoppas ni alla får en riktigt skön helg, själv jobbar jag. Jag niger och tackar för alla söta kommentarer!!!! Jag måste säga att det är fantastiskt roligt att blogga, höra vad ni tycker och NI ger mig så MYCKET inspiration!!!!!!!!!
TACKVallmon har börjat spricka ut, en fantastiskt vacker blomma. Tyvärr blommar den inte så länge, men jag har så många så det gör inte så mycket:)

Jag måste säga att jag kan bli lite lätt trött! Tänker nu på schlagern och att Anna inte gick vidare. Visst jag tycker att det var jätte trist att hon inte gick vidare, och jag tycker också det var väldigt många dåliga låtar med i år.
Men.........
Nu står det på löpsedlarna " lägg ner skiten", men hallå!!!! Vi har varit med varje år sen det startade, är inte det fantastiskt bra??? Väldigt många länder har inte haft turen eller kvaliteten att vara med.
Är vi så dåliga förlorare så vi ska lägga ner allt för en stackars gång? Det tycker då inte jag, utan kör på bara, huvudsaken är väl att vi, Svenska folket tycker att låten vi skickar iväg är bra!!
Sen kan jag tycka att ska man göra någon förändring så är det snarare att dela upp tävlingen så nordligare länder tävlar mot varann och sydligare mot sig.
För musiksmaken verkar ju vara väldigt olik i tex, Israel mot här i Norden.

Så ja nu har jag fått sagt mitt, skönt *S*

Ha nu en super skön Fredags kväll!!!!

Kram Susanne


6 kommentarer:

Lilla Kullan ♥ sa...

Otroligt fina bilder. Kram du gumman.
Stina

Lauras gård sa...

Vilken underbar bildserie på vallmon! Vallmo är en underskattad blomma. Jag skulle vilja ha en hel äng med vallmo och lupiner. Kanske ses som ogräs av många, men jag tycker de är så fina då de växer fritt.

Trist att Anna inte gick vidare. Det var inte min favoritlåt, men man hoppades ju ändå. Synd om henne då hon är så ung och ny. Klart melodifestivalen inte ska läggas ner. Det var väl fel låt för europa bara... Kram Stina

Ullis/Leva på landet sa...

Så underbara bilder. Visst är det ljuvligt att det är fredag.
Önskar dig en skön helg!
Kram Ullis

Lilla Lycksta sa...

Vilka underbara bilder. Visst är det tråkigt att Anna inte kom med. Men vi kan inte lyckas varje år. Hoppas du får en fin helg på jobbet och de få timmar du är ledig.
Kram Camilla

Petra B. Keramik+Trädgården sa...

Fantastiska bilder av vallmonblommans "födelse"
Synd om Anna, hon fick så bra reccensioner, igor kväll sa de på tyska TV´n att hon hade absolut kvalité att kommer långt fram om inte vinna! Men hon hade ingen chans mot 8 forna öst-stater som av gamla vanor bara håller ihop.
Kulturella skillnader är så pass stora att nord och syd inte kan mäta låtarna med samma mått. Folklore och glitter+skrik hiphop är det som gäller i sydöst. Låtar med stämma och nivå har ingen chans att nå fram. Trist.
Usch vad jag blev politiskt nu ;O)
Trevlig helg, Petra B.

Zink & vita ting sa...

Vilka underbara bilder du har tagit! Vallmon är vacker och jag hoppasp att den tar sig som jag hämtade från mor o far! *Håller en tumme*

Tycker att den svenska uttagningen är roligast och kollar sällan på den stora, så i kväll blir det nog en film ist *ler*

Visst är det härligt med all inspiration som man får överalllt och lite små skoj om man själv kan bidra med en eller annan ide´!

Hoppas att du har en riktigt skön lördag!

Kram Mimmi