fredag 18 juni 2010


Hejsan mina vänner!

Nu har man varit ledig två dagar och ska jobba igen i morgon och på söndag. Igår grejade jag hela dagen i trädgården och idag har jag och barnen varit i Borås och shoppat lite och jag har tvättat. Det jag försöker säga är att hemmet är inte i sin ordning;) Här behövs verkligen dammsugas! Så när vi åt middag så sa jag till dottern min, att i morgon när mamma är på jobbet så kan väl du dammsuga och torka golven i nedervåningen:) Samtidigt så sa hon, kan jag få sova över?

Na nana naa vad tror ni det blev *S* Hon får sova över och jag får städat, det tycker jag är toppen:)

Vi får väl se om det lyckas och hon gör det med:)

I dag blir det bilder på min grodprins. Tycker det passar bra nu när det är bröllop i morgon. Jag tror inte jag pussar min prins, jag vill nog ha han som han är;)

Jag hoppas jag får se lita av bröllopet imorgon trots att jag jobbar.
Ni får ha en skön kväll!
Kram Susanne

3 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Visst är det bra när man kan kompromissa. Här hjälpte yngsta sonen till med städningen idag, mot att få lite extra speltid vid x-boxen. Mina har också såååå tråkigt för att de inte får sitta vid datorn/x-boxen så mycket som de vill:)
Ha en skön helg!
Kram Ullis

Hannis sa...

Jag lånar gärna dina väluppfostrade barn en helg*skrattar*
För här behövs städas!

En söt groda tycker jag!
Ser lite cool ut där han sitter och väntar.

Hoppas att du får det bra på jobbet/
Kram Hannis

Vita rosor och förgätmigej sa...

Åh, grodan var bara för söt! Han skulle gärna få sitta på en sten hos oss och drömma sig bort... Jag såg sådana där larver för något år sedan här hos oss. Träden verkar hämta sig efter en sådan där invasion och på håll ser det ju riktigt vacker ut, men nära... Hua!
Ha en trevlig helg, trots jobb...
Kram/ Anna