onsdag 23 juni 2010

Turkost


Hej!

En grå och trist sommardag idag, vart tog solen och värmen vägen? Jag och min 15 åring var hos doktorn idag, han har varit lite allergisk så ville göra ett allergi test på honom. Han fick väldig klåda i hals,öron,ögon när vi var på promenad igår.
Det var väl sådär kul, han reagerade på det mesta i testet:( Mycket av gräs, pollen,kvalster och lite katt,häst och hund. HUND......suck....... han som har en egen hund som sover i hans säng varje natt:(
Nu sa doktorn att även om man reagerar på testet så är det inte säkert att man märker något i "verkligheten". Vad vi har märkt så har han inte reagerat på hunden, som tur är!!!
Här ska bli renbäddning var annan vecka med torktumling så kvalsterna håller sig i schack.
Så får vi se vart det leder hän.Lite bilder från badrummet idag. Har turkost där nu, tycker det är en såå vacker färg.
Det blir ett nytt badrum bara man byter matta, handdukar, enkelt och billigt sätt att förnya:)

Nu ska jag klä om och dra till jobbet. Ni får ha en skön kväll!
Kram Susanne

6 kommentarer:

Lauras gård sa...

Vad trist med allergi! Hoppas det går bra med hunden även i fortsättningen. Turkost ser somrigt och fräscht ut. Fint i badrummet. Kram Stina

Lilla Lycksta sa...

Vad tråkigt med allergi och allra helst mot hunden. Håller tummarna för att det går bra. Jättefin tavla. Turkost är en härligt sommrig färg. Ha det gott!
Kram Camilla

Cilla sa...

Stackars killen... Vi håller tummarna hårt att allt går bra och att verkligheten ser annat ut än testerna...

Ja men visst är det kul att byta ut accesoarerna & vips var badrummet nytt ;0)
ha det bäst rara!!

Kramen från mig!!

Malin sa...

Hej hallå!

Fy för allergier, inte kul. Hoppas att han kan fortsätta ha hunden, det vore ju ledsamt annars. Vist är det roligt att förnya med handukar, mattor och gadiner i badrummet. Jag har också turkos för tillfellet =) Känns så somrigt. Synd att du inte van i Panduro tävlingen, du hade så många fina pyssel tycker jag.

Kram på dig och trevlig midsommar.

Malin

STENLYCKA sa...

Så jobbigt med allergi.Önskar att allt ordnar sig till det bästa!
Underbart med turkos en färg som gör mig glad!
Önskar dig en fin kväll på jobbet, har just kommit in efter en liten stund i solen med en kopp kaffe. Nu skall jag sätta mig och skriva inköpslista för midsommar maten som jag skall inhandla imorgon. Jag antar att jag inte kommer att vara ensam i matbutiken.
Kram Raina

Huset vid ån sa...

Alltid tråkigt när man blir allergisk, hoppas att det går bra ändå eftersom ni har hund! Så fint o fräscht du har det i ditt badrum! Önskar dig en fin o Trevlig Midsommarhelg! Kramis Therese