tisdag 2 november 2010


God kväll!

Tack snälla för era kommentarer, ni är bara så gulliga:) Molly gumman är frisk igen, så skönt! Hon hade nog fått magsjuka, dom små liven stoppar ju allt i munnen. Jag brukar inte vara så ängslig när hundar kräks men små valpar är ju som små barn, dom torkar ut fort.

Sen kan jag berätta att det var en dunder medicin jag fick mot hostan;) Så nu är hostan som bort blåst....... Fast den är rätt stark, blir lite på kanelen en stund känns det som *S*

Nu är jag precis hemkommen efter buggen. Det var sista gången på nybörjar kursen, så nu får jag se om jag fortsätter. Har ju en hel del till att lära sig, men jösses så skoj det är!


Lite bilder på en av mina söners rum, 15 åringen. Han har samlat ihop en massa tavlor och ni ser väl vad det är mest han har i dom?!Japp hundar av alla dess slag;) Nu är det han som äger våran stor pudel så det är många foton på henne!
Denna tavlan gjorde han när han var ca 10 år, så söt, han har tovat allt.

Ni ser väl att det är en pudel? ;)

Sen skulle det vara en fondvägg också i rummet.... och sen är det väldans poppis med canvas tavlor i alla dess former.

Jag kan säga att detta rummet är inte lätt att städa ( nu är det ju hans jobb men ibland så får man göra ett ryck där)
Han har så mycket elektriska prylar, så blir inte han tekniker så vet jag inte vad han blir;) Tusen sladdar i en stor, stor hög........och samlar på allt och ingenting.......blir trött på att städa där bara jag skriver om det *S*
Nu hör det till att han är visst allergisk mot lite allt möjligt, så det hade varit bra att ha ett rätt sterilt rum. Men det finns inga planer i världen hur det skulle gå till, som väl är så har inte det märkts så mycket av damm allergin;)
Kanske snarare är bra om man lever i "skiten" så kanske allergin försvinner*S*

Ha nu en skön kväll!!!

Kram Susanne5 kommentarer:

Vildrosen sa...

Skönt att höra att du är bättre från hostan.
Receptet finns på din mail. Hör av dig om det är oläsbart.
Kramen

Ett Vitare Hem sa...

Vad skönt att slippa hostan, fick du cockolana eller hur det nu stavas? Brukar vara effektivt men man blir lite snurrig av det ;o)
Ha en finfin dag!
Kramis/LenaS

Jenny sa...

Hej Susanne!
Vad bra att både du och Molly är bättre:)

Vilken fin tavelvägg din son har, tavlan han tovat själv är ju hur fin som helst, vad duktig han är:)

Ha en bra dag!

kraam Jenny

Jasminen på landet och mina ps alster sa...

Snyggt du gjort,älskar det svarta mot vita,här är nästan bara vitt och svart överallt just nu det är sonens rum som går i blått ochh vitt.

Vita små hjärtan sa...

Ni är allt en riktig vovvefamilj!!!!!
Hoppas du mår bättre!
Kram Agnetha