söndag 28 november 2010


Hejsan!

Hoppas ni har det mysigt därute nu när det är advent och allt! Jag vaknade i morse av att min dotter sa: -Kom nu mamma, överraskning!
Jag studsade upp och då hade hon och sin bästa kompis dukat fram frukost, kokat kaffe och tänt massa ljus :) Så mysigt dom hade gjort, gull ungar:)

Här är ett riktigt advents väder, snöar som tusan....häftigt!!
Nu har dottern dansat färdigt för i år och hon var helnöjd med uppvisningen! Gubben har kört fram och tillbaka hela dagen till dansen. Så nu ska vi snart ta oss lite glögg och pepparkakor:))

Pyntat lite mer......


Nu längtar jag till granen ska in, ja jag kanske är lite tokig, men tycker det är så fint när klapparna ligger under granen. Så min brukar åka in runt lucia. När tar ni in granen?

Ha det gött nu med glögg och pepparkakor;)

Kram Susanne

7 kommentarer:

Vildrosen sa...

Här har vi också ett riktigt mysigt adventsväder. Snö och blåst. Så fint du pyntar, ser att du plockat lummer, det skulle jag också göra men nu har det ju snöat så jag vet inte om jag hittar någon nu. Så fin din dotter är och duktig att dansa.
Ha en fin kväll
Kram Susanne

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så fint du har pyntat, och glögg låter gott. Det har vi inte hunnit med här än idag. Snöat har det gjort hela dagen, jag hoppas att det ger sig nu. Önskar dig en mysig adventskväll.
Varm kram
AnnaMaria

Lantligt i smultronbacken sa...

Vad härligt du har pyntat.

Jag ska välja ut en gran imorgon och den kommer in till helgen, pyntas direkt så klart. Det svåra är att hitta en riktigt fin gran som jag är nöjd med. Vi får väl se.

Kram

Det vita dårhuset sa...

Vad fint du har det gummen!!
Hoppas du har det bra därborta!!

Kramar Erika

Skogslyckan sa...

Vilka goa barn som överaskar mamma! Så fint du julat till det hos dig. Jag har också pyntat i helgen och man går riktigt runt och myser och fylls av en härlig känsla... Jag brukar ta in granen dan före julafton. Men eftersom vi skall ha ett reportage här den 13:e måste allt vara klart då.
Ha en fin start på nya veckan!
Kram Pia

♥ Franska Liljan ♥ sa...

Så vackert du pyntat :-) Men att du kan vänta med granen ända till lucia... hi hi...det kan ju inte jag! Inköpt och ljussatt. Nu återsåtr ju pyntet...hi hi

Tur jag får hjälp av er som tävlar hos mig :-)

Härlig överraskning du fick:-)

Kram Helena /franska liljan

Zink & vita ting sa...

Å vad härligt ni har det!
GRanen åker in en eller två dagar före jul och ut på nyårsdagen... fast iår har det röstats om att tat in den tidigare... vi får väl se hur det blir...
Go start på veckan önskar jag dig!
Kram Mimmi