onsdag 17 november 2010

Så glad


Hej!

Idag känner jag mig bara så glad! Ni vet ibland kan man känna sig så lycklig utan egentlig anledning.
Jag tror att det beror på att min son har varit och hälsat på på gymnasiet där han troligen ska gå nästa år. Han har ett handikapp som jag inte har talat om här och kommer inte göra det heller som det känns nu, men i vilket fall så strålar min son efter att ha varit där. Jag kan då säga att han brukar vara helt slut och hängig efter en dag i sin nuvarande skola.
Men nu strålar han och är pigg, berättar vad han har gjort m.m Så jag tror det är därför jag bara känner mig så lycklig!!
Kan också säga att denna killen är världens goaste. Han kan då charma både den ena och den andra, ni ska se smsn jag brukar få av honom...hehe.....hade jag varit 15 år och inte mamma till honom hahaha så hade jag blivit döds förälskad;) En riktig romantiker!

Kommer ni ihåg denna tavlan jag köpte på loppis för längesedan? Om inte, en före bild kommer här:

Jag har nu hittat vad jag ville ha i den nu istället, ibland tar det tid innan rätt grej dyker upp:) En gammal karta fick det bli.

Tyvärr mörkt när jag plåta och så blixt på det= kassa bilder, sorry!

Ha nu en skön kväll, redan lille lördag ju!!!

Kram Susanne

12 kommentarer:

Ett Vitare Hem sa...

Åh vad härligt att han hittat en skola han kände var rätt gjorde samma resa med min son förra hösten! Tavlan blev så fin!
ha en finfin kväll!
Kram/LenaS

Nyanser av vitt sa...

Så fint du skriver om din son. Måste kännas underbart att se honom full av energi och med glada ögon.
Mår du lite bättre nu?
Kram Agneta

Vildrosen sa...

Gläds med dig och din son. Tavlan blev jättefin.
Ha en fin kväll
Kram Susanne

Lilla Kullan ♥ sa...

Men, så roligt alltså. Jag vet hur det där är.;-)
Jag är glad för er skull. Kram Stina

Anonym sa...

Härligt att höra om lille D :-) Vad skönt, och vad skönt att du är piggare. God Jul Ha ha Ulle

vitating sa...

Hej!
Så härligt det låter när du pratar om din son :-) Visst är det så att man blir helt överlycklig om barnen mår bra och är glada, det är det viktigaste!
För att få snö på bloggen som du bad om så sök på snow effect blogspot på google, där kommer det upp en träff (den första tror jag) där väljer du enkelt snö som en gadget, logga in och klicka på rutan som kommer upp, spara i din blogg, klart! Hoppas du förstår, hör av dig annars!

Kram Maria

STENLYCKA sa...

Godmorgon i stugan!
Nu var det ett litet tag sedan jag var inne hos dig, tiden springer och det är mycket på jobb och även hemma, så tiden räcker inte riktigt till för bloggen. Det är tråkigt tycker jag för det är så roligt att sätta sig vid dator och titta in på din blogg och njuta.
Idag har jag gått upp tidigt för att få en stund vid datorn, senare skall jag och några väninnor åka till Falköpings ost och kolla deras julhandel.
Varje gång jag tittar in till din blogg så möts jag av vackra bilder och ert vackra hem du är så duktiga på att pyssla och skapa vackra lösningar.
Ha det nu så gott!
Kram Raina

Vita drömmar och choklad sa...

Hej!
Vad skönt med såna dagar. Man gläds extra när barnen mår bra. Han verkar vara en fin grabb och du en toppenmams. Ha en bra dag! Kram Milla

Skogslyckan sa...

Åh vad din glädje strålar ut från detta inlägg. Blir så glad för er skull. Så fin gammal karta, kul att byta bild lite ibland.
Ha en fin torsdag!
Kram Pia

Torparfrun sa...

Å va härligt att din son har hittat en skola som känns rätt för honom. Det där är så himla viktigt! Jag ser ju dagligen i mitt jobb exempel på vad rätt och fel skola kan göra för barn.
Sen finns det ju inget som kan göra en så lycklig och må så bra som när ens barn är glada!

Ha det så jätte bra

Kram Torparfrun

Vita små hjärtan sa...

Klart du är lycklig när det går bra för sonen...
Tavlan var jättefin...
Ha en fin eftermiddag.
Kram Agnetha

♥ Franska Liljan ♥ sa...

Hej! Vilken härlig tavla du hittade på loppis, jag blev nyfiken på historian runt första bilden! Vilken kyrka är det?

kram Helena