lördag 13 november 2010

Känsliga läsare varnas.....


Hejsan!

Åhh vad jag tycker Jay är grymt bra på idol! En sån röst den killen har:) Efter idol tog jag mig ett bad, eller snarare VI. En liten prinsessa ville gärna bada också. Hon har länge velat testa ansiktsmask, så då tog vi ett bad med det;)
Jag tänkte att det kanske piggade upp och det gjorde det just då:) Många skratt i badet;) Så om ni är känsliga bör ni blunda NU!

Snyggt va? *s*

Sen ska jag visa vad min vän Babsan kom med idag :))

Denna underbara ros! Så vacker :) Hon tyckte jag behövde den nu när jag mår skit. Tack snälla underbara DU!

Sen skrev jag igår att jag skulle visa er min mosstrut som jag gjorde igår.
Stommen hittade jag på loppis för 12 kr, var i ståltråd med nåt silver på. Skit bra som stomme tänkte jag, håller ju flera år;)

I morgon ska jag visa er mina fynd från skogen:)

Kram Susanne6 kommentarer:

Vita rosor och förgätmigej sa...

*hihi* Vad söta ni är båda två! :0). Mosstruten var vädans fin... Kan tänka mig att det fungerar bra mycket bättre när man inte har den utomhus där fåglarna river och drar i mossan på en gång. Varför gör de det egentligen? Finns det inte nog med mossa i skogen eller?!

Jag såg att du undrade hur man kan få bänkskivan mörkare. Jag har själv arbetat i färghandeln för några år sedan och då fanns det en pigmenterad olja man kunde ha på. Lackbets fungerar inte alls eftersom bänkskivan redan är oljad (mättad) och det då kommer att flagna (var i alla fall så för fyra år sedan men det kan ju ha ändrats, produktutvecklingen är fantastisk!) Jag har för mig att det var märket Herdins som tillverkade oljan...

Lycka till!

Kram/ Anna

Lauras gård sa...

Vilka snyggingar! skönt med ett bad då man känner sig hängig eller frusen. Din mossgran blev jättesnygg. Hoppas den håller sig fin länge! Kram Stina

Jenny sa...

Hej!
Vilka snyggingar, hihi;)

Vad fin din mosskrans blev!!

Ha en fortsatt trevlig helg!

Kraam Jenny

Skogslyckan sa...

Hm...ler..ni ser lite bleka ut, men söta! Vilken fin ros du fått, go vän du har. Och jag blev riktigt inspirerad av din mossgran, får nog sno din idé... Ha nu en riktigt mysig söndag!
Kram Pia

Vita små hjärtan sa...

Mysigt.......med ett bad i höstrusket!!!
Å jag håller med dig om Jay..mmmmmmmmm
Ha en fin söndag.
Kram Agnetha

Anonym sa...

Fina töser i badet... Kram Barbro