torsdag 4 november 2010


Hejsan!

Tack snälla för era värmande ord:) Jag kan säga att nu mår jag bra igen! Tror jag tar minsta dosen av den medicinen nästa gång;)

Efter jobbet stack jag och barnen till Ikea, jag var trött men då min son övningskör så blir det inte lika ansträngande:) Han kör så bra, behöver inte alls sitta på helspänn, utan det känns tryggt och skönt att åka med honom:) Så nu är ljusförrådet påfyllt ordentligt!


Köpte en del julpynt så till helgen tror jag att jag ska börja ta fram lite smått.......inga tomtar och så men ni vet lite som hör vintern till.
Jag är en sån person som gärna tar fram jul sakerna ett tag innan och tar bort det i mellan dagarna. Jag tycker nämligen att jul stämningen är, från advent fram till juldagarna, sen efter julafton så känns det som det är över, så då vill jag få bort det.

Ha nu en skön kväll!
Kram Susanne

5 kommentarer:

Zink & vita ting sa...

Skönt att även du mår bättre!
Gott att ha ljus hemma i höstmörkret!
Är också sådan att jag vill ha bort julen snabbt efter jul... det mysiga är ju innan...eller?
Kram Mimmi

ELIN´S SHABBY ROMANTIC sa...

Hej Susanne, vad skönt att du är på bättringen! Det tar verkligen på krafterna. Var också på Ikea idag som hastigast innan stängningen, fastnade hos min vänninas tre veckors bebis :) som blev jätteglad över Sessantårtan!

Ha en trevlig Allhelgona helg!
Kram Elin

Ett Vitare Hem sa...

Åh precis som dig börjar jag gärna tidigt och tar bort det rätt snabbt efter jul ;o)
Ha en finfin helg!
Kramis/LenaS

Vildrosen sa...

IKEA skall jag gör en sväng till nästa gång jag hälsar på dottern, de har ju plockat fram julsaker nu:-) alltid lika kul att se vad man hittar för roligt, om inte annat ljus. Tiden för ju är mysigast, har hänt att jag plockat bort julen ibland redan innan nyår, pga av att jag har tröttnat på alla tomtar och julgranar etc etc.
Skönt att höra att du piggnat till.
Kramen

Anneli sa...

Hejsan.

Tack för dina fina ord inne hos mig!

Våra registreringsskyltar kostar 100 kr.
Den går att skicka för 24 kr.

Hör av dig så skickar jag en till dig.

Ha en fin helg,
Kram Anneli.