torsdag 18 november 2010

Hjälp sökes...

Hej!

Tack snälla för era kommentarer!!!! ♥♥♥♥

Nu när det går mot advent så vill man ju ha snö, så mysigt att ha det i juletid. Nu kan man ju inte få det bara sådär så jag tänkte att jag skulle ha det här på bloggen. Jag fick tips av Maria ( vita hemmet lyckebo) men jag får det inte att funka :(
Så nu undrar jag om ni kan hjälpa mig istället? När jag har laddat hem det så står det liksom bara och tuggar, som om det är något som stör och kommer bara lite snö på ett ställe och det snöar vågrätt.....

Gjort en både enkel och billig variant av advents ljusstake, dom flesta kan redan denna varianten, men jag funderar på att måla krukorna vita och sen bara måla en liten svart fyrkant med griffelfärg. Då kan man ju skriva siffra där i, och när julen är över skriva något annat. Låter inte det som en rätt ok idè? Kom gärna med era åsikter:)

Sytt en tyg strut och satt i lite granris.

Ha nu en trevlig kväll och var rädda om er!

Kram Susanne

9 kommentarer:

Vildrosen sa...

Har också försökt att få snö, gick bet jag med så när du kan...så kan väl du lära mig:).
Vad mycket fint du gjort, idén med krukorna låter bra, kommer att bli fint.
Ha en fin kväll
Kram Susanne

FräckaSyster sa...

Idén med krukorna gillar jag skarp! =)
Det kommer bli jättefint!

Ha en bra kväll!
Kram Jenny

Jenny sa...

Hej Susanne!
Jag hade "snö" på bloggen förra året men jag minns inte hur jag gjorde:)

Vilka fina adventsljusstakar du gjort!

Kul att du är med o tävlar hos mig!

Kraam Jenny

Lantligt i smultronbacken sa...

Jag tycker att ljusstaken var fin som den är. Jättefint med terrakottakrukorna som skärmar av det vita. Men de blir ju säkerligen fina i vitt också

Kram

LjuvligtLantligt sa...

Kan tro att du är avis på min snö då ;) För ett tag sen gjorde jag ett inlägg där jag tipsade om en sida där man kunde ladda ner det.. Nu är det så att det är inte jag som gör sånt utan det är blivande maken men han hittade det på den sidan iaf.
Lycka till vännen!

Kram git

Skogslyckan sa...

Tror krukorna blir jättefina om du gör så, ska bli spännande att se. Jag tänkte julpynta min blogg lite nästa vecka, så man får rätta julstämningen.
Kram Pia

Vit som snö sa...

Vad fint du har pyntat! Tycker din idé med krukorna låter toppenbra!
Nu singlar det ju snö hos dej... Fint! Jag hade så ifjol men många upplevde min sida "seg" då o fick svårt att kommentera... Fast här verkar det då funka perfekt:)
Ha det gott! Kram Cilla

Ett Vitare Hem sa...

Jag hade också snö på bloggen förra året men det var äldsta dottern som fixade det så tyvärr kan jag inte hjälpa dig men så mycket fint du pysslat!
Ha en härlig helg!
Kram/Lena

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Godmorgon
Nu snöar det så fint hos dig, flingorna faller sakta neråt. Och det kommer bli jättefint med vita krukor med siffra. Var fint som du har nu också, men det vita är nog ett strå finare.
Ha en fin helg
Varm kram
AnnaMaria