måndag 22 augusti 2011


Hej hopp!

Idag ringde jag till jobbet och sa att jag kan börja jobba på tisdag igen. Utslagen börjar blekna och är torra. Efter en stund ringde chefen tillbaka och undrade om jag kunde komma in och jobba kväll redan idag :s Ja vad säger man;) Ja det kan jag väl, stod mitt uppe i ett storbak och var tvungen att även hinna handla mat.

Sagt och gjort så är både bakningen och handlingen avklarad och till och med hinner jag med ett inlägg innan jag drar iväg;)

Nu sitter jag här och tänker om jag är dum som ringde och bröt min sjukskrivning;) Jag kunde ju fått varit hemma en vecka till! Nä, jag är både för ärlig och får ett mycket dåligt samvete om jag skulle stannat hemma tiden ut!Oj, nu måste jag dra!!!

Kram Susanne16 kommentarer:

Vild-rosen sa...

Du gjorde helt rätt som avbröt din sjukskrivning om du känner att du kan jobba. En stor eloge till dig. Sådana som du borde det finnas fler av.
Ha en bra jobbarkväll.
Kram susanne

Lisa sa...

Ja så är det med oss kvinnor eller hur.. Kan man stå på bena kan man jobba..Kämpa på du goa..

Kram Lisa

Hanne Bente sa...

Hej Susanne.
Hatten af for dig, der ikke bare bliver hjemme, når du føler dig "rask".
Ha´en god arbejdsaften.
Knus Hanne Bente

Änglarna finns sa...

Skönt att du mår bra!
ja, du undrar hur många som hade gjort som dej! Börjat tidigare alltså!? Men skönt att komma igång också!
Önskar dej en skön forts på dagen!
Kram Annika

Viola sa...

SÅ där höll jag på när jag jobbade som lärare...släpade mig till jobbet fast man inte var riktigt kryer..ingen som tackar en om man åker dit igen med någon ny sjuka, hoppas nu att det går vägen och att du känner efter hur kroppen mår, ha det gott, kram

barbrok sa...

Haha ja det var ju ärligt i överkant.....jag skulle med gott samvete stannat hemma och myst!!! Skönt att du är frisk i alla fall.
Gjutformarna har jag köpt på ebay. Ibland ser man dem även på Tradera.
Kram Barbro

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det tycker jag var ärligt och fint gjort, dig skulle jag anställa direkt. Hoppas nu inte du går iväg för tidigt bara. Min lilla musunge har jag köpt av Marie med bloggen Fröken Elsas virkblogg, du hittar den i min blogglista långt ner, hon har inte gjort inlägg på ett tag. Jag fick böna och be länge innan jag fick köpa en mus, då hade hon kö. Fast det kanske hon inte har nu.
Ha det gott
Kramar
AnnaMaria

Malin sa...

Härligt att du e bra igen! Tycker du gjorde rätt som ringde! Är också "för ärlig" för att vara hemma och vara frisk. Men det är en BRA egenskap tycker jag!

Må så gott Kramar Malin

Änglarum sa...

Hej! ja felet med oss "kvinns" (de flesta )är att vi är så plikttrogna :) på gott o ont! huvudsaken att du känner dig pigg! så gulligt du arrangerat! kramiz Jessica

Anette sa...

Hej vännen
Ja du så är jag med ,har svårt att vara hemma om man inte är deckad....
Så jättefint du har i din låda :)gullig ängel ..sån har jag också hi hi
Ha de så bra
Kramen Anette

Vita huset 28 sa...

Ja men visst är de så att man gärna går tillbaka o jobba när man känner att man kan. Bröt också en sjukskrivning jag hade förut för jag kände att jag inte kunde gå hemma längre, va ju inte sjuk längre.
Hmm typiskt kvinnligt kanske...

Kram Camilla

Anonym sa...

Skönt att du mår bra, vilken fin låda du har... förstår att du har pysslat.

Kram Birgitta

Johanna Stålros sa...

Så ska man göra, slipper man gå hemma med lite ångest för att man vet att man kan....har de väl börjat läka så smittar de ju inte. Fina bilder. kram Johanna

Marias Hörna - Njut av livet sa...

Ja då får man ju inget dåligt samvete eller hur. Hoppas det gick bra på jobbet. Önskar dig goa dagar, kramar från Maria

Hammarsbacken sa...

Bra gjort!!! Ett gott samvete är den bästa huvudkudden, sägs det ju. Fina bilder du visar. Kram Sonja.

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Nu har jag läst tillbaka bland dina inlägg och sett att du har bältros... Ja det var ju inget vidare :( Men känner du att du är ok, så är det väl ok att jobba...
Kram
Marie