måndag 1 augusti 2011


Jaha då har man gjort första arbetsdagen på veckan, bara fyra kvar;) Här är strålande sol och hur varmt som helst idag med, I LIKE!
Direkt efter jobbet åkte jag hem och packade bikini och handduk och ner till sjön. Fick tjatat mig till mellansonen att han skulle åka med. Han sitter bara inne och framför datorn:( och jag lyckades, dock badade han inte men lite sol fick han på sig. Där var hur skönt som helst.......så nu hoppas jag att detta väder fortsätter så jag kan göra likadant varje dag;)


Lite loppis fyndade ljusstakar som har fått blivit vita.

Nu ska jag försöka hinna med att kika in till er:) Ni är ju för gulliga som tittar in till mig fast jag är dålig på att kika in till er nu. ♥

Kram Susanne

11 kommentarer:

Vild-rosen sa...

Snygg ljusstakarna blev.
Härliga dagar vi har nu men ligga vid en badstrand har jag inte gjort på måga år. Solar hemma på gården och duschar i varmvatten:-). Hua för kalla sjöar.
Ha de gott
Kram Susanne

Uttan sa...

Ja vilken sommar Vi har. T.om Jag har badat i sommar då är det varmt. Fina ljusstakar jag har ju mina Damer som Jag fyndade på Loppis att måla men först ska Jag måla golvlister som Mannen sågat klart i dag.

Kram!

Hanna sa...

Här har vi också haft fint väder idag och jag blir så lycklig av det.
kram
Hanna

Johanna Stålros sa...

En ganska bra start med andra ord! härligt. Kram J

charmanta sa...

Fint det blir med ljusstakar i olika storlekar och utseende och fin helhet med vita dessutom! Ha det så gott i sommarvärmen, bäst att passa på och vara ute, kram Marie

Änglarum sa...

Hoppas att vädret håller i sig! ja 4 dagar återstår! men det går fort hörru :0 fin fina ljusstakar..kramiz Jessica

Vitt hus med svarta knutar sa...

Ja nu är det verkligen badväder=) Härligt att sommarvärmen återkom. Dina fyndade ljusstakar blev verkligen fina, sen är det så fint att ställa ihop flera så som du gjort, läckert när de är olika i formen.

Önskar dig fina dagar och kvällar!
Kram,
Regina

Helenas blogg sa...

jo dom är helt underbara=) vilken fiffig ide med kotavlan=)

Anette sa...

Gokväll vännen
Jag är ute sent nu hi hi
Fina fynd du gjort o ännu snyggare vart dom som vita hi hi såklart:)
Ha de så bäst.
Kramen Anette

Marias Hörna - Njut av livet sa...

Hej på dig....ja vädret är vackert och varmt även hos mig. Igaår blev det kvällsdopp och mys vid sjön. Idag är jag ledig så det blir en cykeltur med sol och bad. Önskar dig en skön dag. Kram Maria

Anonym sa...

Idag är andra dagen på semestern, det har kommit lite regn... men nu är det fint igen.
Kram Birgitta